duminică, 27 noiembrie 2011

Invata sa fii singura proprietara – nu chiriasa!(a vietii tale)




Bine te-am gasit,draga mea cititoare!
Stiu ca esti o femeie extrem de puternica,chiar daca tu (poate) nu esti constienta (inca) de acest lucru.

Acest blog a pornit din intitiativa doua femei puternice,luptatoare,firi foarte independente de cand erau mici,carora le-a placut intotdeauna sa ia toate deciziile singure si au refuzat sa traiasca dupa reguli impuse de societatea aceasta – o societate care este,inca,foarte intoarsa impotriva femeilor.

Scopul nostru este sa oferim sfaturi utile oricarei femei care intelege cat de important e sa preia controlul asupra vietii ei, sa nu depinda niciodata de nimeni(de familie,de un patron etc), sa aiba casa ei,afacerea ei,sa fie libera si sa isi transforme toate visele in realitate.

Astfel trebuiesc invatate toate fetele de mici sa devina. Este datoria oricarei mame care are o fata sa o invete sa devina o femeie puternica,independenta si sigura pe ea. Acest lucru,extrem de important este din pacate ignorat inca de multe mame si de societate,care le invata pe fete exact opusul – sa devina niste femei slabe si dependente de altii.

De aceea este MARE,MARE nevoie de o schimbare foarte serioasa de mentalitate!Haideti sa ne unim toate si sa luam masuri!

Schimbarea incepe cu tine, draga mea cititoare pentru ca stiu ca esti o femeie foarte puternica!


"Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume." Mahatma Gandhi


P.S. Haideti sa ne unim toate si sa schimbam aceasta societate care nu ne avantajeaza,pentru a oferi sansa unui viitor mai bun fetelor si nepoatelor noastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu